NIEUW BESTUUR

Kleine Hans is op zoek naar het 24e bestuur, dus Kleine Hans is op zoek naar jou! Interesse? Mail naar: info@kleinehans.nl

We zoeken een nieuwe voorzitter, secretaris, penningmeester, vice-voorzitter, sponsorcoördinator en iemand voor public relations!

Voorzitter: een voorzitter is verantwoordelijk voor de coördinatie van het bestuur. Je verdeelt taken, stelt deadlines en je bent verantwoordelijk voor het plannen en leiden van vergaderingen.
Secretaris: de secretaris zit 24/7 op de laptop om de mails te checken (grapje)! Maar je bent natuurlijk wel verantwoordelijk voor het mailverkeer van Kleine Hans. Zo behoudt je onder andere het overzicht op inschrijvingen bij lezingen. Bovendien maak je de notulen bij de vergaderingen.
Penningmeester: de penningmeester is verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande kosten binnen Kleine Hans. Weet jij het altijd financieel te redden tot einde van de maand? Is begrotingen maken je tweede natuur? Dan is deze functie echt wat voor jou!
Vice-voorzitter: als vice-voorzitter ondersteun je de andere bestuursleden en kun je je functie zo uitgebreid maken als je zelf zou willen. Out of de box denken en van alle markten thuis zijn is een geweldige eigenschap voor deze functie.
Sponsorcoördinator: heb je talent voor het maken en onderhouden van sociale contacten? Dan is de functie sponsorcoördinator iets voor jou. In deze functie krijg je de kans om je professionele netwerk uit te breiden, werk je veel samen met andere organisaties en kun je je communicatieve vaardigheden oefenen.
Public relations: promoten, promoten, promoten! Dat zijn de 3 p’s die heel belangrijk zijn voor deze functie. Je zorgt voor de promotie van lezingen. Dit begint bij het maken van een poster en eindigt bij het bijhouden van de socials.

Wil je meer weten over wie wij zijn? Navigeer dan naar het kopje ‘bestuur 2021/2022’ bovenaan de webpagina en lees meer over ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *