Bestuur 2019-2020

Hallo allemaal!

Welkom op de pagina van het bestuur van 2019-2020! Hieronder zullen wij onszelf even voorstellen.
Note: Klik op de foto’s voor een hogere resolutie

Kimberly Hemelrijk – Voorzitter

Hi allemaal! Ik ben Kimberley Hemelrijk en ik ben dit jaar de voorzitter van Kleine Hans. 

Kort over mij, ik studeer geneeskunde en loop mijn coschappen naast het Kleine Hans bestuur. Daarnaast hou ik erg van sporten, koken met vrienden en lekker eten. 

Hoe ik bij Kleine Hans ben gekomen is puur uit enthousiasme voor de kinder- en jeugdpsychiatrie. Tijdens de bachelor geneeskunde was er weinig aandacht voor dit onderwerp waardoor ik de lezingen een erg leuke en leerzame toevoeging vind. Dit jaar probeer ik anderen te enthousiasmeren om te laten zien dat geneeskunde breder is dan de stof die je meekrijgt van de studie. Daarnaast natuurlijk ook alle anderen die op onze lezingen afkomen. Ik hoop velen van jullie te zien bij de aankomende lezingen en misschien ook de aankomende Londen reis!

 

Eva Groot – Vicevoorzitter

Hi! Ik ben Eva Groot en dit jaar ga ik aan de slag als vice-voorzitter van Kleine Hans. Momenteel zit ik in de wachttijd voor mijn coschappen en werk ik als onderzoeksassistent in het AMC. Daarnaast draai ik een dag per week mee in een privékliniek. Psychiatrie heeft altijd al mijn interesse gehad en de afgelopen jaren heb ik veel lezingen van Kleine Hans bijgewoond. Aan het einde van mijn bachelor Geneeskunde was de keuze van mijn minor dan ook snel gemaakt: Hot Topics in Psychiatry. Vlak daarna ben ik meegegaan op Londenreis en tijdens mijn master heb ik vervolgens mijn wetenschappelijke stage kunnen doen bij The Department of Psychiatry in Cambridge. Kortom, psychiatrie is een beetje de rode draad in mijn studie Geneeskunde. Ik vind het heel tof om deze passie nu te kunnen delen door middel van lezingen en natuurlijk de Londenreis!

 

 

Annabel van der Weide – Secretaris

Hi allemaal! Ik ben Annabel van der Weide en ben dit jaar secretaris van Kleine Hans. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor geneeskunde afgerond aan het AMC. Hiermee ben ik het eerste afgevaardigde bestuurslid van het AMC. Ik hoop dan ook veel geneeskundestudenten van het AMC kennis te laten maken met Kleine Hans. In januari ga ik beginnen met mijn coschappen. Tijdens mijn junior coschappen in het tweede jaar kwam ik voor het eerst echt in aanraking met de psychiatrie en ik was meteen verkocht. Al snel leerde ik de lezingen van Kleine Hans kennen en was ik hier elke maand te vinden. Ik hoop, samen met de rest van het bestuur, dit jaar voor jullie weer allemaal interessante lezingen te organiseren en jullie net zo enthousiast te maken/houden over de kinder- en jeugdpsychiatrie!

 

 

 

 

Shivan Marhé – Penningmeester

Hoi! Ik ben Shivan Marhe, tweedejaars geneeskundestudent. Ik ben dit jaar de penningmeester van Kleine Hans. Binnen Kleine Hans zorg ik ervoor dat de financiën op orde zijn. Hieronder valt bijvoorbeeld het maken van begrotingen. Naast Kleine Hans houd ik me in het dagelijks leven bezig met de studie en werk ik in een GGZ-instelling. Sinds kleins af aan ligt mijn interesse al bij de psychiatrie en dan met name hoe de ontwikkeling van een kind kan bijdrage aan psychiatrische klachten. Vanuit deze interesse heb ik vorig jaar lezingen bijgewoond en wilde dit jaar meedenken met het bestuur van Kleine Hans. Samen met de rest van het bestuur hoop ik jullie te mogen verwelkomen tijdens onze lezingen. Tot dan!

 

 

 

 

Maud Hottentot – Sponsorcoördinator

Hi! Ik ben Maud, tweedejaars geneeskundestudent, en ik ben de sponsorcoördinator van Kleine Hans. Mijn taak is om zo veel mogelijk sponsoren te werven om activiteiten zoals lezingen en de Londenreis te kunnen bekostigen. Al van jongs af aan heb ik interesse gehad in de mens en in het menselijk gedrag. Naar mijn mening is de psychiatrie het mooiste specialisme binnen de geneeskunde en Kleine Hans is de perfecte manier om het (toch vrij beperkte) psychiatrie gedeelte binnen de opleiding te vergroten. Ik kijk erg uit naar alle aankomende lezingen en natuurlijk de Londenreis, jullie hopelijk ook!

 

 

 

 

 

Sanne Hesseling – Public Relations

Hoi allemaal! Ik ben Sanne Hesseling, PR functionaris. Ik ben 21 jaar en zit in mijn tweede jaar van geneeskunde aan het UMC Amsterdam. Oorspronkelijk kom ik uit Arnhem en sinds deze zomervakantie woon ik in Amsterdam. Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor de psychiatrie en dit is ook een mede factor geweest in mijn studiekeuze. Tijdens mijn eerste jaar geneeskunde is deze passie niet veranderd en merkte ik dat ik mij nog meer wil inzetten voor psychiatrie en vooral kinder- en jeugdpsychiatrie.  Door mijn functie in het bestuur van Kleine Hans kan ik dit waarmaken.  Ook hoop ik jullie als bestuurslid en door de lezingen die betrekking hebben tot de Kinder- en Jeugdpsychiatrie enthousiast te maken over dit specialisme. Ik hoop jullie te verwelkomen op één van de volgende lezingen of op de Londenreis in het voorjaar. Tot dan!