Bestuur 2020-2021

Het bestuur van Kleine Hans 2020-2021:

Ontmoet Noortje Kloppenborg. Waar Noortje vorig jaar de wereld rond zeilde, gaat ze zich nu inzetten voor Kleine Hans. Zij loopt als enige coschappen aan het Amsterdam UMC, locatie AMC en hoopt zo niet alleen de VU-studenten maar ook het AMC (meer) te betrekken bij Kleine Hans.

“Als voorzitter hoop ik iedereen te stimuleren om te proberen, te ontdekken en te creëren. Met alle ambitieuze ideeën die er zijn, kan het niet anders dan een fantastisch jaar te worden!”

Pomme Poppelaars is zesdejaars geneeskundestudent, ski en snowboardlerares en wil graag kinderarts worden. Op dit moment is zij de vicevoorzitter en penningmeester van Kleine Hans 2020-2021, met een gemotiveerd en enthousiast bestuur hoopt zij bij de gevarieerde en interessante lezingen studenten uit het hele land van verschillende universiteiten te betrekken.

De volgende op rij is onze sponsorcoördinator en penningmeester: Astrid Beij. Zij zal het komende jaar het professionele netwerk van Kleine Hans onderhouden en uitbreiden om jullie zoveel mogelijk kosteloos te kunnen aanbieden.

“Ik wil dit jaar graag zoveel mogelijk mensen gefascineerd laten raken door Kleine Hans en haar vakgebied. Zowel tijdens onze lezingen als daarbuiten, en zowel voor de inhoud als voor de gezelligheid. Het is tijd voor de groeispurt van Kleine Hans!”

Onze secretaris Aimy Wessel is zij-instromer vanuit Psychobiologie. Ze heeft daar al een kijkje in de keuken van de Kinder- en Jeugdpsychiatrie gehad en staat nu te springen om haar master Geneeskunde te starten met een wetenschappelijke stage bij de Kinderneurologie. Verder leert ze nu ukelele spelen en ze is gek op koken, haar blinde kat en klussen in huis.

“Ik wil tijdens dit uitdagende jaar meer mensen van verschillende studierichtingen verbinden en ik kijk nu al uit naar JOUW eerste e-mail!”

Claire Veldkamp is tweedejaars student Geneeskunde en heeft aankomend jaar de functie Public Relations bij Kleine Hans. Dit houdt in dat ze ervoor zal zorgen dat zoveel mogelijk mensen van het bestaan van Kleine Hans en de lezingen afweten!