Bestuur 2022-2023

Romée | voorzitter

Ik ben Romée en ik ben dit jaar de voorzitter van Kleine Hans. Ik heb een bachelor psychobiologie op zak en zit nu in mijn tweede jaar geneeskunde aan de UvA. Tijdens mijn vorige studie heb ik veel kennis opgedaan over het menselijk brein, en dus ook het een en ander over kinder- en jeugdpsychiatrie. Ik vind het super leuk dat Kleine Hans dit onderwerp meer aan het licht brengt. We zijn met z’n 6’jes een super enthousiast bestuur en gedreven om dit jaar nog meer leerzame lezingen te organiseren! Ik hoop jullie daar te zien! 

Denise | vicevoorzitter

Ik ben Denise en dit jaar ben ik de vice-voorzitter van Kleine Hans. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor geneeskunde afgerond en momenteel ben ik bezig met de master Philosophy, Bioethics and Health terwijl ik in mijn wachttijd zit. Ik vind het altijd heel leuk om nieuwe dingen te leren buiten de opleiding. Zo hoop ik nieuwe dingen te leren over psychiatrie tijdens dit jaar van Kleine Hans. Psychiatrie is een onderwerp dat tijdens de opleiding niet veel aan het licht komt. Ik vind het daarom waardevol om studenten de mogelijkheid te bieden om meer over dit onderwerp te leren, door middel van interessante lezingen. Daarnaast vind ik het belangrijk om onderwerpen binnen de psychiatrie meer bespreekbaar te maken, zodat in de toekomst taboes rondom psychiatrische aandoeningen doorbroken kunnen worden.

Stella | PR functionaris

Ik ben Stella, de PR functionaris van Kleine Hans. Ik zit op dit moment in het vijfde jaar van mijn studie geneeskunde aan de UvA. Al heel lang heb ik interesse in de kinder- en jeugdpsychiatrie, dit is versterkt tijdens een keuzevak in de bachelor en mijn coschap psychiatrie. Naast geneeskunde heb ik kunstgeschiedenis gestudeerd. Mijn passie voor kunstgeschiedenis past heel goed bij mijn functie. Als PR functionaris ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van de posters en de instagram. Ik vind het ontzettend leuk om de raakvlakken tussen de geneeskunde/psychiatrie en kunstgeschiedenis op te zoeken en mijn doel is om anderen hier ook voor te enthousiasmeren!

Tammo | sponsorcoördinator

Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Is de eeuwig streeftocht naar efficiëntie het wel waard? Of ben ik gewoon een student met tijd teveel? Tja makkelijk vragen op een niet geschikt moment. De discours van persoon tot persoon is een proces waar veel van te leren is, want op elk niveau is er wel wat op te steken. De psychiatrie is in mijn ogen daarbij de winnaar wegens de mogelijkheden die het hierin biedt. Dus ik zal verder zwetsen en hopelijk ooit iets zinnigs zeggen.
Verder nog veel te leren van de lezingen en nog veel avonturen met jullie te beleven. Ik heb er zin in.

Merel | penningmeester

Dit jaar mag ik de rol van penningmeester binnen dit bestuur bekleden. En wat ís het een cadeautje om dat te mogen doen met de 5 collega’s die al eerder zijn voorgesteld. Met zijn alle proberen wij ook dit jaar weer een zo interessant en mooi mogelijk programma neer te zetten om onderwerpen omtrent de kinder- en jeugdpsychiatrie meer op de kaart te zetten.
Iets meer over mij: ik ben 27 jaar en over een aantal maanden klaar met de geneeskunde opleiding. Als vervolg hierop zou ik graag de huisartsen opleiding doen; zie hier dan ook de affiniteit met kinderen en psychische klachten ;).

Luca | secretaris

Ik ben Luca en ben de secretaris van Kleine Hans. Op dit moment zit ik in het 3e jaar van de studie geneeskunde aan de UvA. Psychiatrie heb ik altijd al interessant gevonden en sinds ik geneeskunde studeer is deze interesse alleen maar vergroot. Helaas zijn er niet heel veel blokken psychiatrie in het curriculum van de bachelor. Daarom vind ik het super leuk dat we met Kleine Hans meer over psychiatrie kunnen leren en om het altijd nog blijvende taboe over psychiatrische stoornissen te doorbreken. Ik kijk uit om dit jaar een aantal hele toffe lezingen te mogen organiseren samen met de andere leuke en enthousiaste bestuursleden!