Bestuur 2015-2016

 

andreas-viruly-veerle-smit-anne-kremer-keefong-choi-nienke-geleijnse

 

Andreas Viruly – Voorzitter
 

Andreas2015

Welkom op de bestuurspagina van 2015-2016! Ontzettend enthousiast ben ik om dit jaar voorzitter van Kleine Hans te zijn. Met veel plezier kijk ik terug op een jaar onderzoek aan het Institute of Psychiatry van King’s College Londen waar ik heb gewerkt in een team dat zich specialiseert in autisme. Deze groep onderzoekers heeft in april een groep van 25 Kleine Hansers welkom geheten in Londen, alwaar ik met veel plezier een lang weekend met ze heb opgetrokken en besloot dat ik graag een bestuursjaar zou draaien. Naast het feit dat ik dit jaar coassistent ben, zing ik graag, zet ik me in voor de jongerenvereniging van het Concertgebouw, Entrée, en vecht ik tegen het Sokkenmonster met een sokkenmerk. Als je zelf ideeën hebt voor komend jaar schroom dan niet me een mailtje te sturen! Het wordt een mooi jaar!

Kee Fong Choi – Secretaris

Hoi allemaal! Ik ben Kee Fong Choi en dit jaar ben ik de secretaris van Kleine Hans. Mijn interesse in de kind- en jeugdpsychiatrie is vorig jaar in mijn derde jaar aangewakkerd door de vele bijzondere en interessante colleges die werden gegeven door prof. Theo Doreleijers. Ik vond de verhalen die destijds werden verteld zo mooi en inspirerend, dat ik al snel daarna had besloten dat de kind- en jeugdpsychatrie het vakgebied is waarbinnen ik mij graag wil gaan specialiseren. Het doet mij dan ook groot genoegen om dit jaar intensiever hiermee bezig te mogen zijn in dit bestuur en ik hoop zo ook mijn medestudenten te kunnen enthousiasmeren voor dit prachtige vak! Momenteel heb ik een tussenjaar en daarbij ben ik een erg bezig bijtje met meerdere bijbaantjes als onder andere student-assistent anatomie, doktersassistente, obductie-assistent, serveerster en oppasser. Daarnaast hou ik in mijn vrije tijd erg van fitness, yoga, eten, reizen, muziek luisteren en nieuwe talen leren en ik hoop jullie allen gauw te zien bij een van onze lezingen!

Nienke Geleijnse – Penningmeester

Mijn naam is Nienke Geleijnse, ik ben 22 jaar en ik zit in het tweede jaar van de studie geneeskunde. Dit jaar zal ik de penningmeester zijn van Kleine Hans. Mijn interesse in de psychiatrie werd al vroeg gewekt doordat mijn moeder in de psychiatrie werkt en de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan bezighouden met de vraag: hoe ontstaat een psychiatrische aandoening? Hoewel daar geen antwoord op te vinden is, blijkt wel dat de kindertijd een belangrijke tijd is voor de persoonlijke ontwikkeling, waarin soms zelfs al de eerste tekenen van een stoornis te zien is. Vandaar dat Kleine Hans mijn interesse heeft gewekt en ik ben ontzettend blij dat ik deel uit mag maken van het haar bestuur dit komende studiejaar! Naast dit bestuur en mijn studie vind ik het leuk om te reizen, musea te bezoeken, fotograferen, sporten en doe ik vrijwilligerswerk met vluchtelingen. Ik heb erg veel zin in het aankomende jaar, hopelijk tot snel!

Veerle Smit – Sponsorcoördinator

Ik ben Veerle Smit, de sponsorcoördinator van dit jaar. Tijdens de lezingen van Kleine Hans heb ik mijn interesse voor de kinder- en jeugdpsychiatrie ontdekt. Na vorig jaar meegegaan te zijn op de Londenreis, besloot ik dat ik een actievere rol wilde gaan spelen binnen Kleine Hans. De komende tijd zal ik me bezig houden met de sponsoring van de lezingen en de Londenreis. Naast mijn studie hou ik mij bezig met reizen, talen, werken en het Amsterdamse uitgaansleven. Ik heb er erg veel zin in en hoop jullie allemaal te zien bij de volgende lezing!

Anne Kremer – Public Relations

Ik ben Anne Kremer en ik ga dit jaar aan de slag met de PR van Kleine Hans. Psychiatrie heeft mij al zo lang als ik me kan herinneren gefascineerd en is de reden dat ik geneeskunde ben gaan studeren. Toen ik voor het eerst naar een lezing van Kleine Hans kwam, voelde ik me meteen thuis tussen de andere geïnteresseerden, studenten uit verschillende jaarlagen en zelfs van andere studies, terwijl ik luisterde naar verhalen over patiënten en spannende onderzoeken. Ik ben erg enthousiast over mijn studie, op dit moment ben ik tweedejaars. Ik vind het leuk om de creativiteit in mij op zo veel mogelijk verschillende manieren te uiten, het liefst door toneel te spelen. Ik hoop ook dit jaar bij Kleine Hans creatief te kunnen zijn!