Bestuur 2016-2017

Hi, welkom op de pagina van het bestuur van 2016-2017! Hieronder zullen wij onszelf voorstellen.

Sarah van der Weele – voorzitter
sarah

Ik ben Sarah van der Weele en de nieuwe voorzitter. Ik ben op dit moment bezig met mijn wetenschappelijke stage binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie, namelijk een onderzoek naar gedragsproblematiek bij meisjes. Psychiatrie vind ik een heel fascinerend vakgebied en mede dankzij de lezingen van voorgaande jaren en de Londenreis van vorig jaar ben ik hier nog enthousiaster over geworden. Het lijkt me leuk om jullie hierin mee te nemen aankomend jaar en mochten jullie suggesties hebben, ik hoor ze graag!

Rembert Overmars – vicevoorzitter
rembert

Ik ben Rembert Overmars, vicevoorzitter. Afgelopen zomer heb ik de bachelor van geneeskunde behaald. Momenteel ben ik begonnen met een lerarenopleiding en geef ik les op een middelbare school. Zowel jongeren als de psychiatrie hebben mij altijd al geboeid en daarom ben ik twee jaar geleden begonnen bij de Bascule waar ik nu met groot enthousiasme werk aan het onderzoek naar jeugdige zedendelinquenten. Naast mijn studie, werk en andere werk blijft er voor hobby’s weinig tijd over maar voor Kleine Hans heb ik een uitzondering gemaakt.
Ik hoop jullie allemaal te zien bij veel van onze lezingen en andere activiteiten, want, let op mijn woorden, er gaan dingen aankomen die je niet wilt missen.

Ariette Junte – secretaris
ariette

Hoi! Mijn naam is Ariette en ik ben dit jaar de secretaris van Kleine Hans. Op dit moment ben ik net met de minor psychiatrie gestart. Door Kleine Hans heb ik al een beetje kennis kunnen maken met de kinder- en jeugd psychiatrie de afgelopen jaren. Ik heb dit onderwerp binnen geneeskunde altijd al erg interessant gevonden en ik heb heel veel zin om hier als secretaris van het Kleine Hans bestuur mee aan de slag te gaan. Naast mijn studie vind ik het onder andere heel leuk om te roeien bij Skøll en werk ik als cursusmanager bij Capita Selecta. Wij gaan jullie komend jaar weer van heel veel interessante lezingen voorzien, dus ik hoop jullie snel te zien!

Anne-Marie Alberse – penningmeester
anne-marie

Mijn naam is Anne-Marie Alberse en ik ben de penningmeester van dit jaar. Ik heb ontzettend veel zin om tijdens dit jaar nog veel meer mensen te interesseren voor kinderpsychiatrie met leuke lezingen en natuurlijk de Londenreis. Ook loop ik dit jaar mijn eerste jaar co-schappen. Tijdens het 2e jaar van geneeskunde ben ik geïnteresseerd geraakt in de psychiatrie door de colleges van prof. Theo Doreleijers. Hierdoor ben ik een keer naar een Kleine Hans lezing gegaan en ik vond het zo leuk dat ik sindsdien er elke lezing probeer bij te zijn. 2 Jaar geleden ben ik meegegaan op de Londenreis en hier ben ik nog enthousiaster geworden over de kinderpsychiatrie. Daarom heb ik afgelopen jaar mijn wetenschappelijke stage op de genderpoli van het VUmc gelopen, waar ik onderzoek heb gedaan naar het zelfbeeld van kinderen en adolescenten met genderdysforie. Ook vind ik het ook heel leuk om te dansen en te reizen. Ik hoop jullie allemaal dit jaar te zien bij de lezingen!

Annika Aukes – sponsorcoördinator
annika

Ik ben Annika Aukes, ben 21 jaar en bijna klaar met mijn bachelor geneeskunde. Dit jaar ben ik de sponsorcoördinator van Kleine Hans. Voordat ik geneeskunde ging studeren vond ik psychiatrie al interessant. De psyche van de mens heeft me altijd al geïntrigeerd. Dit is ook een van de redenen waarom ik voor de studie Geneeskunde heb gekozen. Ook tijdens mijn studie geneeskunde ben ik erachter gekomen dat de psychiatrie me aanspreekt. De colleges over kind – en jeugdpsychiatrie, maar ook over de volwassen psychiatrie vond ik erg bijzonder. Kleine Hans had hierdoor mijn interesse gewekt en ik ben dan ook erg blij dat ik dit jaar onderdeel van het bestuur mag zijn. Naast mijn studie houd ik mij bezig met andere dingen zoals kunstgeschiedenis, wat ik dit jaar ook ga studeren, schilderen, muziek, sporten en werken.

Marieke Chatelion Counet – public relations
marieke

Ik ben Marieke Chatelion Counet en zal dit jaar als PR actief zijn bij Kleine Hans. Vorig jaar ben ik begonnen met geneeskunde en hoorde ik al snel over deze mooie vereniging. Ik was meteen enthousiast! Kinder- en jeugdpsychiatrie heb ik altijd interessant gevonden. Ik ben naar een paar lezingen geweest en heb een onvergetelijke tijd gehad tijdens de Londenreis! Naast mijn inzet voor Kleine Hans en mijn studie houd ik van lezen, reizen, dansen en speel ik graag een potje tennis met vrienden. Ik heb veel zin in aankomend jaar en hoop jullie tegen te komen bij de activiteiten van Kleine Hans!