Is MDMA een goede keuze bij PTSS?

Dinsdag, 3 maart

Partydrug MDMA!

Het voornaamste bestandsdeel in XTC krijgt een medische toepassing! 3 maart neemt professor Eric Vermetten, Hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, ons mee met het gebruik van medicinale MDMA tegen PTSS.

Post traumatische stress stoornis (PTSS) is een aandoening die kan ontstaan na het meemaken van een heftig trauma waarbij het brein deze belevenis continu herhaalt. MDMA kan helpen met het “herschrijven” van de herinnering in de hersenen, om te zorgen dat er een minder belastende herinnering ontstaat.

Professor Eric Vermetten, oa te zien bij Pauw, komt 3 maart bij Kleine Hans om ons alles hierover te leren!

Dit is een lezing waar je bij wilt zijn!

De lezing zal plaatsvinden in zaal FG-1 in het Medische Faculteitsgebouw op de VU van 18.00 tot 20.00. Hiertussen zit een korte pauze waar wij voor een avondmaaltijd zorgen. De lezing en de maaltijd zijn GRATIS voor studenten en wij vragen aan zorgprofessional een bijdrage van €8,50.

Meld je nu aan via dit formulier!

https://forms.gle/pc4uKL44xmCKnp1r5

 

We hopen op een suggested donation van 3 euro van jullie om dit soort lezingen vaker te organiseren!

Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *