Lezing: Wees stil! Ik kan het niet meer aan

LEZING KLEINE HANS: ’Wees stil! ik kan het niet meer aan’’

Dinsdag 21 januari, 18:00-20:00

Iedere dag maken we ontelbaar veel geluiden. We ademen, hoesten, gapen, halen onze neus op of niezen. Het maken van deze geluiden merken we amper nog op. Behalve als je misofonie hebt, dan heb je extra veel aandacht voor deze geluiden. Deze aandoening zorgt ervoor dat je niet alleen al die geluidjes opmerkt, maar er ook nog helemaal overstuur van kunt raken. Misofonie betekent letterlijk ‘geluid haten’. Op 21 januari zal Nienke Vulink  meer vertellen over dit onderwerp en hierbij ook beeldmateriaal laten zien. 

De lezing zal plaatsvinden in de zaal FG-2 in het Medische Faculteit gebouw op de VU. Tijdens de pauze zal er eten voor jullie klaar staan! Na afloop gaan we nog gezellig borrelen bij The Basket. De lezing is GRATIS voor studenten; de kosten voor professionals bedragen €8,50.

Meld je voor de lezing door het aanmeldformulier in te vullen via de volgende link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnVoGyovwhvM8WMexFe7X6FwSf1g5qPJtIurDTDIuW1tmRyw/viewform
Of meld je aan door een mail te sturen naar info@kleinehans.nl met daarin:
voor studenten: je naam, studie en het studiejaar waarin je zit.
voor professionals: je naam, functie en de instelling waar je werkt.

We hopen op een suggested donation van 3 euro van jullie om dit soort lezingen vaker te organiseren!

Tot dan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *