Gezocht: nieuw bestuur Kleine Hans!

 

Kleine Hans is alweer opzoek naar het 21e bestuur voor het studiejaar 2019/2020!

Ben jij geïnteresseerd in kinder- en jeugdpsychiatrie en lijkt het je leuk om daar het volgende studiejaar in te duiken? Wie weet is het Kleine Hans bestuur dan wat voor jou!
Het bestuur van Kleine Hans organiseert maandelijks lezingen over onderwerpen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie waar studenten en professionals uit het hele land op af komen. Ook organiseert het bestuur elk jaar een geweldig weekend naar Londen.

Solliciteer nu voor het 21ste bestuur van Kleine Hans! De deadline voor het insturen van je sollicitatie is 26 mei. Zie onderstaand voor meer informatie over de functies die vrijkomen.
Stuur je CV en motivatiebrief (ongeveer 1 a4 met persoonlijke informatie, motivatie, welke functie en waarom, relevante ervaring, etc.) naar info@kleinehans.nl

Mocht je nog vragen hebben? Stuur ons gerust een mail via info@kleinehans.nl

Meer informatie over de functies die vrijkomen:

Voorzitter
Ben jij geordend en creatief? Ben jij een doorzetter? En wil jij je organisatorische vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de rol van voorzitter iets voor jou. Als voorzitter is jouw rol vooral het coördineren van het bestuur. Je verdeelt de taken, stelt de deadlines en zorgt dat alles op tijd af is. Je houdt het overzicht en grijpt in als het dreigt mis te gaan. Daarnaast ben jij samen met de vicevoorzitter het aanspreekpunt van Kleine Hans.

Vice voorzitter
Ben jij van alle markten thuis? Vind je het leuk om mensen te ondersteunen, maar kan jij ook de leiding pakken als het nodig is? Solliciteer dan voor de functie van vice-voorzitter! Je bent rechter hand van de voorzitter, en zodra die er niet is ben jij verantwoordelijk. Verder ben je verantwoordelijk voor het organiseren van het hoogtepunt van het jaar, de Londenreis! Deze functie is goed te combineren met studie en/of coschappen

Secretaris
Ben jij goed in het onderhouden van contacten? Mail/app/bel jij mensen altijd op tijd terug? Dan is de rol van secretaris iets voor jou! Als secretaris ben jij de baas over de mailbox van Kleine Hans. Jij ontvangt alle mailtjes, beantwoordt deze en stuurt ze eventueel op naar een van de andere bestuursleden. Jij zorgt ervoor dat alle mailtjes op de juiste plek terecht komen en daarnaast ben je helemaal up to date van wat er allemaal gaande is.

Daarnaast is je laptop je beste vriend, je neemt deze dan ook altijd mee naar de vergaderingen om notulen te kunnen maken. Ook deze functie is goed te combineren met je studie en/of coschappen.

De taak van secretaris is goed te combineren met de coschappen! Ook heb je nog genoeg tijd over om je bezig te houden met bijvoorbeeld het vinden van sprekers, overige taakjes oppakken en het bijstaan van de andere bestuursleden

Penningmeester
Solliciteer nu om volgend jaar penningmeester van Kleine Hans te worden!
In deze functie houd je je bezig met alle financiële zaken binnen de vereniging. Zo beheer je de kas/rekening, je maakt begrotingen en je maakt de overige financiële besluiten. Omdat je verantwoordelijk bent voor alle inkomsten en uitgaven is het belangrijk dat je goed overzicht kunt houden. Bovendien organiseer je samen met de rest van het bestuur de lezingen en de Londenreis, waarbij je jouw functie binnen het bestuur zo uitdagend kunt maken als je zelf wil! Deze functie is goed te combineren met studie en/of coschappen

Sponsorcoördinator
Kan je goed een sales praatje houden? Geef je niet op als je meteen ‘nee’ hoort? Of wil je deze vaardigheden nog allemaal leren. In dit geval is de rol van sponsorcoördinator echt iets voor jou. Je zoekt contact met verschillende bedrijven om te zorgen dat Kleine Hans blijft bestaan. Je probeert te onderhandelen over sponsor relaties en werkt goed samen met de PR. Daarnaast help je natuurlijk ook wel bij de lezingen en Londenreis. Ook is deze positie goed te combineren met co-schappen. Zo ben ik inmiddels alweer een eind 5de jaars. Al met al als dit je aanspreekt twijfel dan niet en neem snel contact met ons op voor een solicitatie!

Public Relations
Heb je een creatieve en kritische blik? Lijkt het jou leuk om posters te maken die echte blikvangers zijn? Dat is de goeie mix voor functie als Public Relations.
Als Public Relations zorg jij ervoor dat er studenten en professionals op de lezingen afkomen door jouw gemaakte posters op Facebook en de website te zetten. Jouw doel als PR is om de zaal vol te krijgen!
In het voorjaar organiseer je met het bestuur een fantastisch weekend naar Londen!
De functie PR is heel goed te combineren met studie en/of coschappen.

Lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan nu voor het 21ste bestuur van Kleine Hans! De deadline voor het insturen van je sollicitatie is 26 mei.
Stuur je CV en motivatiebrief (ongeveer 1 a4 met persoonlijke informatie, motivatie, welke functie en waarom, relevante ervaring, etc.) naar info@kleinehans.nl.

 

Kijk ook eens naar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *